A Ponsa Assessors us guiem en tots els tràmits que els empresaris, autònoms, emprenedors i qualsevol altra entitat es troba en el seu dia a dia amb una actitud resolutiva, propera i confidencial.

Us acompanyem des de l’inici de la idea, fins a l’execució dels projectes i durant el seu funcionament, oferint el nostre constant recolzament amb l’objectiu d’optimitzar al màxim els recursos aplicats.

Entre els serveis que oferim hi ha els següents:

Assessorament fiscal

Oferim un assessorament complet de les implicacions fiscals de qualsevol tràmit. Preparant i tramitant els impostos esporàdics o periòdics que es presenten a diferents organismes.

Sempre estem oberts a rebre qualsevol consulta que els nostres clients tinguin. La realitat ens diu que un dubte no compartit amb l’assessor pot conduir a un problema i nosaltres volem reduir els problemes dels clients fins on ens sigui possible.

Assessorament laboral

Oferim un assessorament laboral complet, que engloba des de l’elecció del tipus de contracte escaient en cada cas, fins a l’elaboració de les nòmines mensuals o l’acompanyament en les relacions laborals, tramitacions d’expedients de jubilació, aspectes judicials, conciliacions, etc…

Assessorament comptable

Tenim un equip comptable al nostre despatx per tal d’oferir aquest servei als nostres clients. Tanmateix assessorem i acompanyem als que prefereixin tenir un comptable intern a la seva empresa.

Aquest element permet dur un control extern que representa un suport extra de tranquil·litat.

Assessorament mercantil

Assessorem en aspectes mercantils als nostres clients. Disposem d’un equip intern i extern d’experts altament qualificats en tots els àmbits que aquest món afecta.

Assessorament a emprenedors

No hi ha teixit empresarial si no es cuida i s’acompanya al que vol iniciar-se en aquest món. Hem guiat per aquest camí a moltíssimes persones i els hem seguit des dels seus inicis oferint-los el coneixement, la confiança i les eines necessaris per a créixer.

Per on he de començar? Constituim una societat mercantil? Com constitueixo una societat? Em convé constituir una Societat Limitada (SL)? Millor em dono d’alta com a persona física? Quin règim fiscal em convé o em pertoca? Puc capitalitzar l’atur? Com puc optimitzar la meva activitat? Com afectaran certes operacions a la meva declaració de la renda? Quines obligacions fiscals tinc? Quins impostos trimestrals em tocarà pagar? He de portar comptabilitat adaptada al Codi de Comerç? He de repercutir IVA sempre? Puc deduir-me tot l’IVA que suporto? ….

Assessorament a no residents

Coneixem les particularitats dels no residents, assessorant-los en el seu dia a dia i gestionant les tramitacions pertinents en cada cas. Parlem francès i anglès, la qual cosa facilita molt la comunicació amb aquest sector.

Assessorament en declaracions de la renda

Us assessorem, guiem i confeccionem la vostra declaració de la renda (IRPF). Agafeu cita i parlem dels dubtes i inquietuds al respecte. Fem estudis i planifiquem.

Assessorament a particulars en temes fiscals

Tots finalment som contribuents de l’estat. Qualsevol persona en la seva vida passa per situacions personals en les que poden necessitar d’algú que l’assessori. No cal ser un empresari per a voler obtenir respostes a preguntes relacionades amb temes fiscals, laborals, donacions, contractes de préstecs o d’altres administratius. Nosaltres intentem donar un cop de mà a tots aquests.

Assessorament i tramitació d’herències

Malauradament en algun moment de les nostres vides ens creuem amb aquest tràmit. Tenim l’experiència en el l’assessorament en herències; des de l’acompanyament inicial fins a la tramitació notarial i la liquidació dels impostos pertinents, per tal de facilitar al màxim les gestions i alleujar la càrrega als nostres clients.