En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de  11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

  • Raó social: PONSA ASSESSORS 2019 SL
  • NIF: B17393794
  • Adreça: C/ Del President Macià, 30 – 17230 – Palamós – GIRONA
  • Telèfon: 972315799
  • Email: info@ponsa-assessors.cat

 

FINALITAT DEL LLOC WEB.

La finalitat del present lloc web és la de promocionar els serveis oferts per PONSA ASSESSORS 2019 SL i, a mes, establir vies de contacte a través de les quals es pot obtenir informació addicional sobre aquests.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: https://www.ponsa-assessors.cat/

 

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb PONSA ASSESSORS 2019 SL  o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de PONSA ASSESSORS 2019 SL  i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de PONSA ASSESSORS 2019 SL, .

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

PONSA ASSESSORS 2019 SL  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

PONSA ASSESSORS 2019 SL  no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de PONSA ASSESSORS 2019 SL . La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de PONSA ASSESSORS 2019 SL  té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Do not write about essay writing services every facet.